28.02.2024 Even een update foto gemaakt van Doortje. 

20.12.2023 Bezoek gebracht aan Toon en Marian waar Doortje woont en om dan gelijk een foto te maken. Altijd leuk om te zien hoe een pup zich ontwikkeld. Doortje is vijf maanden oud.
Doortje oftewel Staffjoy's Arctic Princess is een dochter van Elsa. 
De stamboomboom naam van Elsa is "Staffjoy's Frozen Enigma" 
De eigenaar van Elsa is inmiddels Christiaan Damen die afgelopen zondag in Brussel  op de tentoonstelling het laatste punt voor Elsa's Belgische Kampioenstitel behaalde. 
Hier naast elkaar dochter en moeder.

13.12.2023 Showresultaten 2023 zijn toegevoegd op de pagina Nederland Factsheets.

10.12.2023 We hebben in de loop van de jaren al best bijzondere zaken meegemaakt als het gaat om showen maar wat er afgelopen zondag gebeurde was echt heel bijzonder. We hadden Charlie ingeschreven voor zijn allereerste show. Omdat Charlie nog geen 18 maanden was stond hij ingeschreven in de jeugdklasse. Onze insteek was om eens te kijken of Charlie het naar de show gaan leuk vindt. Een mooi resultaat zou een bonus zijn. Charlie won zijn klasse, werd vervolgens beste van het ras. Als beste van het ras mag je jouw ras vertegenwoordigen in wat men zo mooi noemt de groep. Oftewel alle beste terriers in de ring en daar kiest de keurmeester dan de beste uit, in zijn of haar ogen natuurlijk. Voor een Staffordshire Bull Terrier is hier eigenlijk nooit een plek op het podium weggelegd laat staan een eerste plek,... maar niet deze dag. Charlie werd beste Terrier.  Deze foto is gemaakt door Ben Regeer!! 

01.12.2023 Bericht vanuit Brazilië waar Rolex oftewel Staffjoy's As Requested zoals hij op de stamboom heet Top Stafford van Brazilië 2023 is geworden. Een hele prestatie omdat ook nog eens vanuit de jeugdklasse te realiseren. De eigenaar van Rolex is Renato Bellani. Renato heeft in het verleden ook Kampioen Staffjoy's Magnum PI en Kampioen Staffjoy's Renegade gehad. 

05.12.2023 Koud en druilerig weer, maar ff lekker een frisse neus wezen halen. Heerlijk genieten van een mooie omgeving en Charlie en Tijger.

01.09.2023 
De puppies van Lucy en Happy zijn geboren. Zie voor foto's bij Puppies.
Wij gaan gesprekken aan met drie potentiële kopers, vandaar dat er op dit moment geen puppies beschikbaar zijn.


19.08.2023
Een nieuwe download toegevoegd. Het betreft een wetenschappelijk onderzoek naar Distichiasis bij Staffordshire Bull Terriers. Distichiasis is een aandoening waarbij één of meerdere extra haren op de ooglidrand of in het oogslijmvlies van de hond groeien. Deze haartjes kunnen irritatie of ontsteking van het oog veroorzaken. Deze aandoening komt voor bij alle rassen. Vaak knipperen de honden die distichiasis hebben veel met hun ogen en in ernstige gevallen zitten ze vaak met geknepen ogen. Om rechtstreeks naar de download pagina te gaan klik op de link: Downloads

Update 03.08.2023:
Maximum aantal inschrijvingen is bereikt. We gaan een reservelijst aanleggen, vermelding daarop is geheel vrijblijvend. Bij voldoende belangstelling organiseren wij nog een sessie, want kennis is er om gedeeld te worden.
Met dank aan Kyno Kien!

Gewoon omdat we vinden dat kennis gedeeld moet worden en omdat het ook gewoon leuk is om te doen organiseert Bianca onder de naam StaffAcademy een online seminar. Omdat het onderwerp complex kleurvererving is en het gewoon goed uitgelegd moet worden hebben we de samenwerking gezocht met Kynokien. 26.06.2023
Hiernaast een foto van Staffjoy's As Requested - Quest. Quest wordt volgende maand 1 jaar oud. De tijd is echt voorbij gevlogen. Van pup tot een stevige puber,... 

21.05.2023 Moisenay - Frankrijk.
Ik had de eer om in Frankrijk een clubshow te keuren van de Staffordshire Bull Terrier Club de France.  130 Staffordshire Bull Terriers hadden zich ingeschreven. Dat betekende dat de organisatie op het laatste moment naast mij een tweede keurmeester moest uitnodigen. Voor mij een hele eer om naast Pete Hopgood uit Groot Brittannië te keuren.  Het viel allemaal zo mooi op de plek.  Mooi weer, een mooie locatie, mooie Staffordshire Bull Terriers, sportieve exposanten en uiteindelijke een hele mooi Beste van het Ras. 
De organisatie was echt in ervaren en goede handen. Een hele show in twee ringen draaien met zes vrijwilligers ter plaatse, ik vind het knap.  

17.05.2023
Bij de Factsheet Nederland een resultaatoverzicht van de tentoonstellingen tot nu toe toegevoegd. Om hier snel naartoe te navigeren kunt op navolgende link klikken Nederland factsheets

15.05.2023
Een foto van Tijger oftewel Earthquake Staffs Shere Khan toegevoegd. Tijger is gefokt door onze goede vriend Diego Rodriguez in Spanje en hij is sinds december in Nederland.  Inmiddels is Tijger al helemaal ingeburgerd en is hij zelfs aan het koudere weer gewend. Tijger is een zoon van de bekende kampioensreu Flor de Cerezo Panoramix en Earthquake Staffs Butterfly, Binnenkort zullen we meer gegevens van hem plaatsen in de `Boys` sectie.

12.05.2023. De tijd vliegt, vandaag is Quest tien maanden. Hiernaast een nieuwe foto.

23.04.2023
Een nieuwe download toegevoegd, dit maal afkomstig van de website DogwellNet.

22.04.2023
Eens in de twee weken gaan we naar de ringtraining van Rachel Rengers. Hoewel ik al jaren show is elke hond weer anders.  Je moet aan elkaar wennen en onderzoeken en ervaren wat voor beide partijen (in dit geval Quest en ik) het beste werkt. 
Een grote bonus tijdens deze ringtraining is dat geregeld fotograaf Mike Dols aanwezig is en dat levert mooie foto's op zoals deze hiernaast.
Quest is inmiddels negen maanden en het puppy-achtige is echt aan het verdwijnen. 

15.04.2023 
Vandaag de fotocamera gepakt en foto's gemaakt van onze Lucy oftewel Earthquake Staff's Ulise. Lucy is nu 20 maanden oud en ze is zo leuk. Zo vol levenslust,.... echt genieten.
Lucy komt uit een ander nest dan onze Bliksem maar heeft wel dezelfde ouders. Lucy is inmiddels ook getest op HD - ED - Patella Luxatie

15.04.2023
In Antwerpen behaald ELSA | Kampioen Staffjoy's Frozen Enigma haar laatste punt (CACIB) voor haar internationale Kampioenstitel. ELSA woont bij Christiaan Damen, die haar mede-eigenaar is en Elsa naar dit mooie resultaat heeft gebracht. Wij kijken uit naar de volgende stap in onze samenwerking!!

26.03.2023
Staffjoy´s Thirty Three oftewel Max behaald in Zweden zijn tweede diploma met speuren. 
Max is eigendom van Jennifer Vindahl die erg actief is op het gebied van het trainen van honden en ook haar eigen DOGVISION heeft. Max is een broertje van Nico hieronder. 

01.04.2023
Staffjoy´s Pole Position oftewel  NICO van Ingrid en Werner Tierolf heeft Gehoorzame Hond I bij KC Pampus behaald. En met vlag en wimpel!! 

18.03.2023
Nieuwe foto gemaakt van Quest - Staffjoy's As Requested. Quest is inmiddels acht maanden en ontwikkeld zich zoals wij graag zien. Vandaag met Questnaar het Openlucht Museum in Arnhem geweest, waar ook deze foto is gemaakt. Dit museum is deze tijd van het jaar een wandelpark wat echt genieten is. Het weer was heerlijk,. droog, licht briesje en en lekker voorjaarszonnetje. 

18.03.2023
Een nieuwe pagina aan deze website toegevoegd:  Staff Academy
Klik op de naam om gelijk naar de pagina toe te gaan.

Op 21 februari vond in Groot Brittannië een seminar plaats over de Staffordshire Bull Terrier. Tijdens dit seminar werd de foto van Bliksem [Kamp. Earthquake Staffs Merengue] gebruikt als voorbeeld bij het onderdeel "gangwerk" toen de rasstandaard werd besproken. Foto gemaakt door Mike Dols. Spreker was Gary Hinsley [Tigerbull]

21.01.2023
Hierboven een foto van Tigre. Tigre is vandaag uit Spanje gekomen. Tigre is gefokt door Diego Rodriguez van de Earthquake Staffs kennel waar wij nauw mee samenwerken.
Vader van Tigre,oftewel Earthquake Staffs Shere Khan zoals hij op de stamboom heet, is 
Kampioen Ch Flor de Cerezo Panoramix.

05.01.2023
Ookal lopen we al vele jaren shows. Elke nieuwe Staffordshire Bull Terrier waar je mee begint te showen is het begin van een nieuwe ontdekkingsreis. Elke hond is anders en showen is pas leuk als je een band met je hond in de ring hebt. Met de ene heb je dat sneller dan met de ander, je moet echt aan die gezamenlijke klik werken. Natuurlijk doe je in de loop der jaren wel ervaring op maar het is en blijft bij elke hond weer anders.  Met onze pup, Quest, die nu zes maanden is zijn we begonnen met ringtraining. Hoewel het primair natuurlijk is om enigzins voorbereid deel te kunnen nemen aan tentoonstellingen is de bijvangst groot, namelijk het echt in contact komen met je hond. Het vraagt namelijk nogal wat van je hond om stil te blijven staan, vreemden aan zich te laten zitten, mooi mee lopen, andere honden negeren en daarnaast ook nog eens in een andere omgeving te focussen.  

Hierboven een mooie foto van Joy - Staffjoy's Natural Temptation. Joy wordt in 2023 - 15 jaar!!
Joy woont vanaf haar pup zijn bij de familie Rijsdijk die haar altijd met de beste zorgen en liefde omringen. 
Vader van Joy is: Kampioen Staffjoy's Guardian Spirit CW'07 BSG en moeder Ringerike Tenacious Temptation JW

21.12.2022 Link toegevoegd naar de breedspecial zoals die in 2020 door het Engelse weekblad Our Dogs is uitgegeven. De link is te vinden onder het kopje Downloads.
De twee kampioenen uit 2022 aan het kampioenenoverzicht toegevoegd:
Ch. Staffjoy's Frozen Enigma & Ch. Earthquake Staffs Merengue


20.12.2022 Nieuwe download geplaatst, dit keer een rapport van C. Pegram uit 2020 met als titel Staffordshire Bull Terriers in the UK, their disorder predispositions and protections. 

16.12. 2022 Dit jaar zit er bijna op. Dit jaar weinig aan de eigen website kunnen werken maar dat gaat veranderen. Vanaf februari krijg ik meer tijd om met mijn eigen kynologische dingen bezig te zijn waaronder dus deze website. Vanaf vandaag wordt de website weer goed bijgehouden. 

Januari 2021 Christiaan Damen ging met Staffjoy's Frozen Enigma oftewel ELSA naar Engeland om zich te kwalificeren voor Crufts. Crufts is de grootste hondenshow ter wereld en vindt plaats in Birmingham. Een heus spectacel. Erg groot,.. en je moet het een keer gezien hebben. 
Voor velen is het deelnemen aan Crufts een doel op zich,..maar je moet wel kwalificeren. 
En dat kwalificeren is gelukt,.. en meer dan dat. Elsa moest in de openklas ingeschreven worden omdat ze de leeftijd al had en ook nog eens een paar CAC's op haar naam heeft staan. Elsa behaalde onder rasspecialist Andrew Westwood (Nethertonion) een hele mooie eerste plaats en maakte het geheel af door een reserve CC mee naar huis te nemen. 
Dus op naar Crufts 2022!!!

Als het meezit (en dan denk ik aan de coronaperikelen) dan ga ik in maart naar Chili.  Om te keuren en om een seminar te geven.  De combinatie vind ik echt helemaal super.  De aankondiging is gemaakt door Stefan Vos die eigenlijk de meeste van mijn aankondigingen maakt,.. super blij mee,... weer!

 

Voor de Kerstdagen heeft Pippa zes puppies gekregen. Voor meer informatie zie onder het kopje "Puppies' 

2021 was een bijzonder jaar in meerdere opzichten. Bliksem is bij ons gekomen in februari en hij vond gelijk zijn draai bij ons en wij kunnen ons niet meer voorstellen dat hij niet bij ons zou zijn.
Tussendoor nog wat shows gelopen, gewoon omdat dat ook erg leuk is om te doen.
Dat daarbij ook mooie resultaten zijn behaald is een grote bonus. Inmiddels is hij vijftien maanden en ontwikkeld Bliksem zich erg goed,... hoewel hij toch ook wel gewoon een lekker puber is,...

Elsa, Staffjoy's Frozen Enigma, behaald het mooie resultaat van reserve beste teef in België op de Top Terrier Show. Christiaan Damen en Elsa doen het echt super goed. 

Op 5 november 2021 mocht ik in Groot Britttannië keuren op de championshipshow van de Downlands Staffordshire Bull Terrier Club.  Keuren is en blijft voor ons ras een hele eer.
Het was een supermooie dag. Binnenkort zal ik ook het keurverslag van deze dag op de website plaatsen. 

30.10.2021 En tussen de bedrijven door heeft Bliksem ook nog eens drie eerste plaatsen met een uitmuntend kwalificatie behaald in de jeugdklasse waardoor hij zich nu ook Nederlands Jeugdkampioen 2021 mag noemen.  Voor de volledige resultaten tot nu toe verwijzen wij u graag naar The Boys pagina waar ook Bliksem zijn plekje heeft.The Boys

 

Op 23 oktober mocht ik in Oslo een lezing verzorgen over de rasstandaard op verzoek van de Noorse rasvereniging.  Ik geef erg graag lezingen omdat het natuurlijk over het mooiste ras in de wereld gaat, de Staffordshire Bull Terrier maar daarnaast ook omdat ik de presentatie steeds bij blijven werken en daardoor zelf ook steeds weer (bij) leer. 
Het was een mooie dag, mooie opkomst in een moderne omgeving. Dat laatste is niet echt heel belangrijk maar draagt zeker wel bij aan de sfeer. Echt van genoten.

Dit jaar vond de wereldshow in Brno - Tsjechië plaats. Ik had het voorrecht om daags na de wereldshow te mogen keuren voor de Tsjechisch Staffordshire Bull Terrier Club.  Door het grote aantal inschrijven hadden we met drie ringen bijna een hele grote hal voor onszelf. Dat maakte dat ondanks dat het een show tijdens een internationale show was er toch sprake was van een gezellige, intieme, clubshowsfeer. Echt fantastisch. Mooie honden mogen keuren. 

In september heb ik de eer gehad om samen met Helena Mudrova te mogen keuren op de clubshow van de Spaanse Staffordshire Bull Terrier Club. Mooie show en daarnaast de kans aangegrepen om met een paar hele lieve mensen te genieten van een heerlijke tapasmaaltijd in een Spaans restaurantje in Madrid. 

11.09.2021 Clubshow van de DCBT in Wuppertal. Bliksem wordt beste jeugdhond onder keurmeester/rasspecialist Tom Herir (Ierland)

Best drukke tijden bij ons aangezien we een nestje hebben. Drie mooie pups, twee reutjes en een teefje. Moeder is Kiwi [Kamp. Angelic Staffs Kiss Me Kiwi] en Mitch [Staffjoy's Kings Monarch]. Hieronder ziet u Staffjoy's Pole Position oftewel Donald. Er zijn geen pups meer beschikbaar.

 

31.07.2021 Nu het "normale" leven weer op gang lijkt te komen, kan de agenda ook weer gevuld worden met mooie, bijzondere evenementen. Zo mag ik op 2 oktober, de dag na de Wereldshow, in Brno (Tsjechië)  met een tweetal andere keurmeesters keuren. Altijd bijzonder,.. en voor mij de derde keer keuren in Tsjechië.

31.07.2021 Van de week een nieuwe foto van Bliksem {Earthquake Staffs Merengue] gemaakt, Bliksem is nu een jaar en wij zijn super blij met hem. Onlangs getest op HD/ED/patella en met goede resultaten. En een paar weekjes geleden voor het eerst naar een show met Bliksem geweest, het regende dat het goot,.maar Bliksem deed het super en werd beste reu.

Op 11 juli zijn de pups van Kiwi (Kampioen Angelic Staffs Kiss Me Kiwi) en Mitch (Staffjoy's Kings Monarch) geboren. Twee reutjes en een teefje.  Ze doen het super en we genieten met volle teugen van deze kleine wondertjes,.. want hoewel wel al jaren fokken,... blijft het altijd weer speciaal en bijzonder.

Hieronder een aankondiging van een Lezing door Roelof Nuberg over de Hoog Risico Honden Problematiek. Voor een ieder die de Staffordshire Bull Terrier en aanverwante rassen een warm hart toedraagt en zich wat meer wil verdiepen in deze materie is deze lezing een must.
Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, aanmelden kan via de Facebookpagina van de Active Staffordshire Bull Terrier Group.

26.04.2021 Zo leuk Mitch en Levi,... Staffordshire Bull Terriers en kinderen een unieke combinatie. In Groot Brittannië heeft de Staffordshire Bull Terrier als bijnaam "the Nannydog". Het meest unieke van een Staffordshire BullTerrier is zijn karakter, nooit of te nimmer mag daar een concessie aan gedaan worden. Er is geen enkel excuus voor agressie naar mensen toe, een Staffordshire Bull Terrier is een open en eerlijke hond. En hoewel sommige vanwege zijn uiterlijk wellicht anders vermoeden, het is geen waak- en verdedigingshond. 

26.04.2021 Altijd leuk om foto's te ontvangen van ons door gefokte honden. Hiernaast een foto van Gunnell oftewel Staffjoy's Romance with Quest zoals ze op haar stamboom genoemd wordt. Gunnell is in middels elf jaar oud en is al puppy naar Zweden vertrokken.

24.04.2021 Vandaag naar de ringtraining geweest met Bliksem,...ringtraining in aangepaste vorm natuurlijk vanwege allerlei coronamaatregelen, maar wat was het fijn om weer op het veld te staan. Heerlijk.
Het was voor Bliksem de eerste keer dat hij kennismaakte met een tentoonstellingstafel (normaal worden Staffordshire Bull Terriers niet op een tafel gekeurd maar dat terzijde) en ook in een ring staan naast andere Staffords was een eerste keer, maar hij deed het super. Natuurtalentje. Wat ook erg leuk was, was dat Christiaan Damen er was met Elsa (Staffjoy's Frozen Enigma).
Dus gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om een foto van Elsa te maken, het resultaat ziet u hieronder.

05.04.2021 BIBI - Kampioen Staffjoy's Titian Queen in de spotlight

Bibi is heel licht geshowd zoals ze dat zo mooi noemen maar dat laat onverlet dat ze een indrukwekkende lijst van prestaties neer heeft gezet.Na een vliegende start op de kampioenschapsclubmatch waar ze beste pup werd onder keurmeester George Earle, werd ze onder andere beste van het ras op de Terrierunie show onder rasspecialist Laurie Ford, won ze op de Nicolai Grishkov Trofee oude stijl (en in mijn visie de mooiste opzet) beste van het ras met als keurmeesters o.a. Jean Loughborough en Mick Clark. En om haar palmares extra kleur te geven werd ze ook nog eens Stafford van het Jaar 2011. Ze heeft 1 keer een zeer goed kwalificatie gehaald,..niet omdat de keurmeester haar geen uitmuntend waard vond maar omdat Bibi niet stil stond,...Bibi kon je heel mooi neerzetten maar zoals een Stafford betaamt vond ze menselijke aandacht geweldig,.. dus daar kwam de keurmeester en Bibi stond niet meer stil, ik vond het wel wat hebben,... ik zie dat veel en veel liever dan dat kruiperige of het bijna standbeeldachtige. Bibi was echt hard werken in de ring,.. maar dan had je ook wat . Wat dan wel weer mooi was, was toen Bibi beste van het ras op de Nicolai Grishkov werd en ook haar Stafford van het Jaar Trofee op kwam halen, de keurmeester die Bibi haar ZG had gegeven daar ook aanwezig was en toch wel enigzins bedrempeld stond te kijken,...BiBI is inmiddels elf jaar oud en maakt het nog steeds goed.Haar vader is Kampioen Quest for Fame en moeder Kampioen Benlui's Dutch Dreamgirl NJK'08

05.04.2021 BLIKSEM
- Earthquake Staffs Merengue
Bliksem is nu acht maanden oud en Bliksem ontwikkeld zich zoals wij hoopten. 
Daarnaast is hij op het moment een lekkere puber,.. de ondeugd straalt van hem af,... maar wel op een fijne en soms erg aandoenlijke, grappige manier. 

 

04.04.2021 Super leuk om foto's te ontvangen van Staffjoy's Staffordshire Bull Terriers, onderstaand een tweetal foto's van twee "golden oldies' Staffjoy's Lotsa Gumption and Staffjoy's Lavender Rose. Broer en zus uit een nestje dat veertien jaar geleden geboren werd,..beiden wat ouderdomskwaaltjes, maar nog still up and running,.. nou ja,.. langzaam running :) 

12.03.2021 Hieronder GIJP, Staffjoy's Signature die bedacht heeft dat hij wel graag erg zacht wil liggen en daarom zijn huisgenoot als extra kussen gebruikt,... zo heerlijk ongecompliceerd die Staffords!

05.03.2021 Onder Bianca C.V. een nieuwe subpagina toegevoegd waar de aankondigingen staan weergegeven van de interviews die hebben plaatsgevonden met mensen die hun voetstappen hebben achtergelaten in de StaffordWereld en die een verhaal te vertellen hebben, deze interviews zijn zowel in de Nederlandse als Engelse taal en zijn echt de moeite van het terugluisteren en kijken waard!! 
Deze interviews worden live gestreamd op de Facebookpagina van de Active Staffordshire Bull Terrier Group. Hieronder een aankondiging van een chatroom uit augustus 2020.
De interviews zijn ook op deze Facebookpagina terug te kijken.

05.03.2021 Onder artikelen een nieuwe pagina toegevoegd met als naam Boek H.N. Beilby.
Op deze pagina vindt je een link naar het ingescande boek van H.N. Beilby.
Dit is het eerste boek dat na de bekrachtiging van de rasstandaard in 1935 over de Staffordshire Bull Terrier is verschenen.

27.02.2021 Hieronder een paar foto's van Lewis - Kampioen Highbourne Bureaucracy.
Lewis is elf jaar geweest. Staffordshire Bull Terrier zijn net als wijn, hoe ouder ze worden
hoe beter. Staffords worden weliswaar lichamelijk oud maar blijven echt tot op hoge leeftijd jong van geest. 

26.02.21 Hadden we laatst foto's gemaakt van Elsa - Staffjoy's Frozen Enigma, vandaag waren wij bij haar broer Staffjoy's King Monarch | MITCH.  Inmiddels 14 maanden oud en super lief.

31.01.2021 Foto's gemaakt van Bliksem - Earthquake Staff's Merengue. 
Bliksem is gefokt door Diego Rodriguez van de Earthquake Staff's kennels in Spanje en gaat in Nederland wonen. 

06.02.2021 Een berichtje ontvangen van de familie van der Kuijl dat Staffjoy's Omerta "Ziggy" op de leeftijd van bijna 13 jaar is overleden. Wij willen de familie van der Kuijl heel erg veel sterkte wensen en bedanken voor het super thuis dat zij Ziggy hebben geboden.

24.01.2021 Hieronder zie je foto's van Staffjoy's Noblese Oblige roepnaam Alec die in Amerika woont en daarnaast zijn zus Joy - Staffjoy's Natural Temptation -, beide foto's zijn gemaakt afgelopen december, beide 13 jaar oud. Zo leuk die oudjes,... Staffordshire Bull Terriers zijn net wijn, hoe ouder hoe beter,...

24.01.2021Zoon en vader naast elkaar gezet.
Naast dat ze qua looks behoorlijk op elkaar lijken hebben ze allebei een heerlijk open, standvastig Staffordshire Bull Terrier karakter. Meer kun je niet willen.

23.01.2021 Hieronder foto's van Buddy [Staffjoy's Secretariat] 19 weken oud. 
Wij wonen in de buurt van het Rijnstrangengebied en vandaag lekker met Buddy wezen wandelen in dit wondermooie gebied. Buddy doet het prima, luistert goed, geniet van het ontdekken (en wij dan weer van hem) en is druk tanden aan het wisselen. 

Hieronder zit u een foto van Elsa | STAFFJOY's FROZEN ENIGMA
Elsa is een dochter van Kampioen Earthquake Staffs Icehot en Usherin French Connection>
Deze foto's zijn op 10 januari 2021 gemaakt, twee dagen voor haar eerste verjaardag.
Elsa woont bij Christiaan, Petra & Walter in nu nog Rotterdam maar op korte termijn zal dat Rhoon worden.

Hieronder een foto van Mexx [Staffjoy's Right on Track} lekker stoer op tienjarige leeftijd met zijn baasje Marco van Vuuren op de motor.

Net voordat het nieuwe jaar, 2021, begon bezoek gehad van Gijp - Staffjoy's Signature met zijn baasjes, Ingrid en Werner Tierolf. Gijp is twee jaar oud. Het was erg gezellig en gelijk de nieuwe camera uitgeprobeerd. Maar goed met zo'n model is het maken van foto's ook niet moeilijk.

Foto's gemaakt van CHAPO

Vandaag met CHAPO - Earthquake Staffs Barry Seal naar het Openlucht Museum in Arnhem geweest.  Naast de mooie oude gebouwen die je kunt bewonderen, is het een mooie plek om te wandelen. Je mag een hond meenemen en dat doen we dan ook regelmatig en dit keer hadden ook we onze fotocamera mee voor de nodige snapshots,.. 

Lees meer »
06.12.2020 Maggie - Staffjoy's Magic of Sevenaer. Maggie is het zusje van Buddy en op deze foto 12 weken oud. Maggie woont bij Tonie en Marian in Doetinchem

22.11.2020 Staffjoy's Secretariat - roepnaam Buddy - 10 weken oud
Buddy is afkomstig uit ons laatste nestje en blijft bij ons wonen.