Laatste nieuws | Updates

Hieronder een paar foto's van Lewis - Kampioen Highbourne Bureaucracy.
Lewis is elf jaar geweest. Staffordshire Bull Terrier zijn net als wijn, hoe ouder ze worden
hoe beter. Staffords worden weliswaar lichamelijk oud maar blijven echt tot op hoge leeftijd jong van geest. 

26.02.21 Hadden we laatst foto's gemaakt van Elsa - Staffjoy's Frozen Enigma, vandaag waren wij bij haar broer Staffjoy's King Monarch | MITCH.  Inmiddels 14 maanden oud en super lief.

31.01.2021 Foto's gemaakt van Bliksem - Earthquake Staff's Merengue. 
Bliksem is gefokt door Diego Rodriguez van de Earthquake Staff's kennels in Spanje en gaat in Nederland wonen. 

06.02.2021 Een berichtje ontvangen van de familie van der Kuijl dat Staffjoy's Omerta "Ziggy" op de leeftijd van bijna 13 jaar is overleden. Wij willen de familie van der Kuijl heel erg veel sterkte wensen en bedanken voor het super thuis dat zij Ziggy hebben geboden.

24.01.2021 Hieronder zie je foto's van Staffjoy's Noblese Oblige roepnaam Alec die in Amerika woont en daarnaast zijn zus Joy - Staffjoy's Natural Temptation -, beide foto's zijn gemaakt afgelopen december, beide 13 jaar oud. Zo leuk die oudjes,... Staffordshire Bull Terriers zijn net wijn, hoe ouder hoe beter,...

24.01.2021Zoon en vader naast elkaar gezet.
Naast dat ze qua looks behoorlijk op elkaar lijken hebben ze allebei een heerlijk open, standvastig Staffordshire Bull Terrier karakter. Meer kun je niet willen.

23.01.2021 Hieronder foto's van Buddy [Staffjoy's Secretariat] 19 weken oud. 
Wij wonen in de buurt van het Rijnstrangengebied en vandaag lekker met Buddy wezen wandelen in dit wondermooie gebied. Buddy doet het prima, luistert goed, geniet van het ontdekken (en wij dan weer van hem) en is druk tanden aan het wisselen. 

Hieronder zit u een foto van Elsa | STAFFJOY's FROZEN ENIGMA
Elsa is een dochter van Kampioen Earthquake Staffs Icehot en Usherin French Connection>
Deze foto's zijn op 10 januari 2021 gemaakt, twee dagen voor haar eerste verjaardag.
Elsa woont bij Christiaan, Petra & Walter in nu nog Rotterdam maar op korte termijn zal dat Rhoon worden.

Hieronder een foto van Mexx [Staffjoy's Right on Track} lekker stoer op tienjarige leeftijd met zijn baasje Marco van Vuuren op de motor.

Net voordat het nieuwe jaar, 2021, begon bezoek gehad van Gijp - Staffjoy's Signature met zijn baasjes, Ingrid en Werner Tierolf. Gijp is twee jaar oud. Het was erg gezellig en gelijk de nieuwe camera uitgeprobeerd. Maar goed met zo'n model is het maken van foto's ook niet moeilijk.

06.12.2020 Maggie - Staffjoy's Magic of Sevenaer. Maggie is het zusje van Buddy en op deze foto 12 weken oud. Maggie woont bij Tonie en Marian in Doetinchem

22.11.2020 Staffjoy's Secretariat - roepnaam Buddy - 10 weken oud
Buddy is afkomstig uit ons laatste nestje en blijft bij ons wonen.