Wie en wat is Staffjoy's 
 
In 1999 is de kennelnaam Staffjoy's door Bianca Janssen-van Londen aangevraagd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en in 2001 is haar echtgenoot Henk Janssen tot de kennel toegetreden. De keuze voor een Staffordshire Bull Terrier was voor ons een hele bewuste en naar al snel bleek de juiste voor ons!! In 1997 hebben wij Brawny's Joey bij Richard van Benten gekocht en na verloop van tijd wilden wij graag een teefje erbij en dat werd Coconut by Valhalla's Gloria van Christoph en Stephanie Kukulies uit Duitsland.  Met Joey hebben we aan  onze eerste hondenshow deelgenomen,...Joey werd beste van het ras,... dat smaakte naar meer,....              
Omdat je in de hondenwereld heel veel verhalen over van alles en nog wat hoort leek het ons handig om zelf ook kennis te vergaren, in eerste instantie is dat natuurlijke theoretische kennis maar dit is wel de basis. Bianca heeft het KK1, KK2 diploma en de opleiding Exterieur & Beweging van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland gevolgd. Het keurmeesterschap was een logisch vervolg in deze. In september 2004 heeft zij de benoeming hiervoor mogen ontvangen. De afgelopen jaren heeft zij mogen keuren in Zuid Afrika, België , Polen, Frankrijk, Mexico, Italië, Finland, Ierland, Duitsland, Nieuw Zeeland, Australië, Tsjechië, Chili, de Verenigde Staten en het land van oorsprong Groot Brittannië. 


Ons type Staffordshire Bull Terrier is een stevige, compacte en behendige hond die goed in balans is.  Ons uitgangspunt bij het fokken is de rasstandaard waarbij de grootste nadruk op het karakter ligt. Uiteraard zijn onze honden getest op L-2 HGA en HC. 

    
Eigenlijk draait bij ons alles om Staffordshire Bull Terriers, 
              het is inmiddels meer dan  hobby -  het is een passie!!  

Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij ons blikveld zo ruim mogelijk houden dat geldt voor het hebben van meningen over  zaken maar zeer zeker ook met betrekking tot het ras op zich. Zo zijn wij naast lid van de Nederlandse Staffordshire Bull Terrier Club, lid van diverse buitenlandse Staffordshire Bull Terrier clubs en bezoeken wij shows en indien mogelijk fokkers in het buitenland. Tevens proberen wij een paar maal per jaar de oversteek over het kanaal te maken richting Groot Brittanníë, de bakermat van ons ras.  Onze honden zijn onze huisgenoten en zo gaan we ook met ze om! Als wij puppies hebben dan gaan wij ervan uit dat onze puppies naar mensen gaan die hun Staffjoy's een leven lang een goed thuis bieden.
     

Met hartelijke groet,                                         
Staffjoy's   
Henk & Bianca Janssen