Augustus 2023
Dit online seminar was binnen drie dagen volgeboekt. 
Wij hebben een maximaal aantal deelnemers ingesteld om ervoor te zorgen dat
er voldoende gelegenheid is voor elke deelnemer om zijn of haar vragen te stellen. Dit seminar wordt aangeboden in samenwerking met Kyno Kien. 

Omdat ik het nu eenmaal erg leuk vind om me bezig te houden met alles wat met de Staffordshire Bull Terrier te maken heeft ga ik onder de naam STAFF ACADEMY dingen oppakken die te maken hebben met kennis & de Staffordshire Bull Terrier .In het verleden heb ik seminars en hands-ons georganiseerd en dat zullen - o.a - ook nu weer activiteiten zijn die "aangeboden" worden. Wat ik echt super vind om nu al te laten weten is dat Staff Academy in samenwerking met Kynokien een cursus/lezing gaat organiseren over kleurvererving en dan specifiek bij de Staffordshire Bull Terrier. Deze cursus/lezing zal online worden aangeboden en bestaan uit twee avonden. Eén avond algemene theorie over kleurvererving en de tweede avond zal (nog) meer ingezoomd worden op de Staffordshire Bull Terrier. Uiteraard zal er een mooie hand-out beschikbaar gesteld worden aan de deelnemers. Deze activiteit is gepland voor het najaar van 2023. Ben je nu al geïnteresseerd en wil je als een van de eerste geïnformeerd worden stuur mij dan een PB-tje met daarin vermeld Kleurvererving en mailadres. Je interesse kenbaar maken is helemaal vrijblijvend, datum, kosten en "voorwaarden" worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Ik heb ervoor gekozen om de activiteiten onder een naam - Staff Academy - , zie het als een paraplu, uit te voeren vanwege de herkenbaarheid, niet meer en niet minder. Met dank aan Stefan Vos voor het maken van het logo!!  [Dit bericht is ook op 15 maart 2023 op Facebook geplaatst]